بنا بر گزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار مسکن، معاملات مسکن در پایتخت که عمده فعالیت‌ های اقتصادی در آن صورت می‌گیرد نسبت به ماه آبان ۱۳۴ درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است. در ابتدا لازم است به این نکته اشاره شود که در شرایط رونق کشور گاهی معاملات به ۲۱ هزار واحد در هر ماه رسیده، اما افزایش معاملات در شرایط فعلی را نمی‌ توان مصداق خروج از رکود دانست. روند معاملات نسبت به ماه پیش افزایش یافته است، اما نسبت به حالت نرمال بازار مسکن فاصله معنی ‌داری دارد و به این معنا نیست که بازار مسکن از رکود خارج شده است.

قاعدتا پس از دوره‌ های رونق که افزایش قیمت مسکن داریم، تعداد معاملات نیز کاهش می ‌یابد؛ اما کاهش این‌ بار به چند دلیل رخ داد. اول این که افزایش قیمت بسیار شدید تر از دوره‌ های قبلی بود. از سوی دیگر قدرت خرید افراد نیز کاهش داشته است که خود را در کاهش شدید معاملات نشان داد.

بنا بر این برای خروج از رکود لازم است، نرخ ارز افزایش قابل توجهی پیدا نکند و مردم به خاطر حفظ سرمایه خود، پول‌ شان را وارد بازار‌های موازی مانند مسکن نکنند، این ثبات قیمت هم چنان ادامه خواهد داشت. باید این نکته را عنوان کرد که معاملات سال ۹۶ که بیش از ۱۷ هزار معامله بود، در دوره ‌ای رخ داد که افزایش قیمت‌ ها هم زمان با افزایش تقاضا برای مسکن بود.

در آن سال ‌ها قدرت خرید کاهش زیادی نداشت به همین دلیل تقاضا برای مسکن وجود داشت. در دوره ثبات قیمتی که به دوره رکود نیز معروف است، معمولا تعداد معاملات به ۱۲ تا ۱۴ هزار واحد در ماه می رسد که در شرایط فعلی به دلیل کاهش قدرت خرید و تقاضای مصرفی، این اتفاق نیفتاده است.


آهن پرایس افزایش ,معاملات ,کاهش ,مسکن ,نسبت ,رکود ,نسبت به ,در شرایط ,قدرت خرید ,از رکود ,تعداد معاملاتمنبع

تداوم ثبات بازار فولاد با کاهش دلار

فایل های حباب دار بازار مسکن

گلایه آهن فروشان از گرانی میلگرد

تحولات جدید بازار مسکن

کاهش فریبنده ی قیمت آهن آلات

چالش های بازار فولاد

ضعف تقاضای واقعی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نقد چین قیمت فروش اینترنتی ترازو نگاه به زیبایی آذربایجان موزیک سایتی برای همه الان بخر تحویل بگیر الان بخر تحویل بگیر دنیای برنامه نویسی و آزادی stefan95ps Tapak دانلود سریال فانتزی