بنا بر گزارش تحلیل گران آهن پرایس در خصوص وضعیت بازار فولاد، پیشرفت و توسعه اقتصادی هر کشوری نیازمند گسترش هر چه بیشتر تعاملات بین‌المللی و حضور فعال‌ تر و گسترده‌ تر در بازار های جهانی است. نظام اقتصادی هر کشور نیز مانند تمامی سیستم‌ های باز نیازمند تبادل و ارتباط سازنده با محیط پیرامونی است، بنا بر این صادرات و واردات براى همه کشور ها و در هر نظام اقتصادی امری ضروری است، چرا که هیچ کشوری توان تامین تمام نیاز های خود را ندارد و هر کشورى که دارای توان صادراتى بالایی باشد، از قدرت اقتصادی بالاترى نسبت به سایر کشور ها بر خوردار خواهد بود.
از این رو در این زمینه صنعت فولاد که از صنایع مهم و تاثیر گذار بر اقتصاد کشور است. به دلیل برخورداری از مزیت‌ های رقابتی و ظرفیت‌ های بالقوه‌ فراوان برای رشد و توسعه صادرات از قبیل دسترسی به آب‌ های آزاد، منابع انرژی ارزان‌ قیمت، بهره‌ مندی از نیروی انسانی متخصص و برخورداری از ذخایر قابل توجه مواد اولیه، می‌ تواند به‌ عنوان یکی از مهم ‌ترین اقلام در حوزه صادرات غیر نفتی محسوب شود. 
بدین ترتیب امروزه تولید فولاد و میزان استفاده از آن، نقش اساسی در اقتصاد کشور ها ایفا می ‌کند و به جهت کاربرد آن در حوزه‌ های مختلف به یکی از شاخص‌ های مهم توسعه ‌یافتگی و صنعتی بودن کشور ها بدل شده، بنا بر این در برنامه‌ های توسعه اقتصادی کشور ها، توسعه صنایع فی از اهمیت شایان توجهی برخوردار بوده و تقاضای آن نیز در جهان رو به گسترش است.افزایش روند تولید و مصرف فولاد در کشورمان پس از انقلاب از تولید سالانه ۳۶۸ هزار تن در سال ۱۳۵۷ به ۲۴ میلیون و ۶۷۰ هزار تن در سال ۱۳۹۷ نشان از درک اهمیت این موضوع و شکوفایی این صنعت در کشور دارد.


آهن پرایس های ,کشور ,اقتصادی ,توسعه ,ها ,بنا ,کشور ها ,بنا بر ,توسعه اقتصادی ,و توسعه ,برخورداری ازمنبع

تداوم ثبات بازار فولاد با کاهش دلار

فایل های حباب دار بازار مسکن

گلایه آهن فروشان از گرانی میلگرد

تحولات جدید بازار مسکن

کاهش فریبنده ی قیمت آهن آلات

چالش های بازار فولاد

ضعف تقاضای واقعی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

لیموشو سوتی کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. امنیت و اقتدار ملی دو سوته خرید کن تحویل بگیر مدرسـه شـــاد متخصص مجرب قلب در نارمک ارزان کده ویشگون سایت سئو ساین وب chemistry